Workshop/MasterClass

Zie jij binnen jouw team werkdruk ontstaan? Is er binnen het team een gevoel van werkdruk? Zie je dat mensen de werkdruk steeds zwaarder ervaren? Of voel je dat zelf? 

Door een MasterClass te boeken krijgt het team meer inzicht in hoe werkdruk ontstaat. Door mijn eigen ervaringen te delen wordt het team meegenomen in mijn kijk op de materie. Ik leg het Venturi-Model © uit en met behulp van het Signaleringsinstrument VLP krijgt het team zicht op hoe en wat bij werkdruk. We zoomen in op de werkdruk ervaring binnen jouw team, hiertoe zal een voorgesprek plaatsvinden. Zo ontstaat er een presentatie op maat. We gaan tijdens de MasterClass ook ervaren hoe we omgaan met werkdruk / stress.

Aan het eind van de MasterClass kan het team aan de slag met elkaar en kunnen teamleden zichzelf beoordelen en zichzelf bijsturen op het gebied van werkdrukbeleving.

  • Moed
  • Lef
  • Commitment
  • Openheid
  • Heldere communicatie

Bedrijfstraining

Zie jij een mooie sportieve uitdaging voor jouw team/personeel? Een keer een BootCamp training van een uur of anderhalf op het werk bij de teamdag? Of een bootcamp traject voor het bedrijf. Een sportieve activiteit waar teambuilding voorop staat?

Met een groep mensen lekker buiten aan de slag met een verscheidenheid aan mooie oefeningen. Kracht, cardio, lenigheid, snelheid, coördinatie, doorzettingsvermogen, samenwerken worden allemaal groter, dit alles met heel veel lol.

Het minimale aantal deelnemers is zes, het maximaal aantal is in overleg.

Neem contact op voor een gesprek om te kijken naar de wensen en mogelijkheden.


SportTeam Trainingen

Wil je een keer jouw sportteam op een andere manier uitdagen? Op een andere manier trainen? Op een andere manier elkaar leren kennen? Op een andere wijze samenwerken? Of op een andere manier uitgedaagd wil/kan/moet worden, door Venturi gaat dat gebeuren.

Neem contact op, dan kijken we naar jouw doelen voor het team en hoe ik jou ga helpen.